Click Hub – твоя партнерська платформа

Інтернет-маркетинг продовжує розвиватися. Разом із популяризацією доступу до мережі створювалися й створюються нові види маркетингу. Одним із них є афілейт-маркетинг, коротко кажучи, це заробіток за рекомендацію продуктів чи послуг. Як саме це працює і чи реально таким чином заробляти?

Партнерський маркетинг… новий маркетинг?

Інтернет-маркетинг зосереджується на діяльності, яка здійснюється через Інтернет. Його галузі добре відомі, наприклад, контент-маркетинг, орієнтований на контент (тексти, зображення, відео) або SEO, тобто процес оптимізації та позиціювання вебсайтів у пошуковій системі.

На цьому полі також є новий-старий гравець – афіліація. Новий-старий, тому що рекомендаційний маркетинг зовсім не інноваційний, але з розвитком інфлюенсер-маркетингу він повертає свою популярність, але в більш інноваційний спосіб.

Інфлюенсери, тобто люди, які ведуть популярні акаунти на таких платформах, як YouTube, Instagram або TikTok, мають велику силу переконувати. Їм варто лише порекомендувати товар і сказати, що він їм підходить, і продажі можуть зрости.

Це помітили багато компаній, які почали співпрацювати з онлайн-креаторами. Все частіше в них з’являються окремі посилання, які інфлюенсери вставляють у свої профілі. Натиснувши на них, користувач потрапляє на сторінку, де можна купити рекомендований товар.

І в цьому не було б нічого незвичайного, якби не той факт, що за кожен успішний продаж інфлюенсер отримує певну комісію.

Ось що таке партнерський маркетинг.

Простіше кажучи, це рекомендація товарів чи послуг. Це робить видавець, який рекомендує продукт або послугу на своєму вебсайті чи в профілі в соціальних мережах. Якщо клієнт робить покупку або залишає свої дані у формі, видавець отримує комісію від рекламодавця.

Така діяльність має багато переваг для кожної зі сторін:

• рекламодавець отримує додаткову рекламу, часто з великим охопленням, особливо коли він співпрацює з інфлюенсерами, а також може розраховувати на реальні результати дій,

• видавець має можливість монетизувати свої соціальні мережі, завдяки чому він може отримати комісію,

• користувач може використовувати коди знижок, які є ексклюзивними для даного видавця.

Чи може це бути майбутнє маркетингу? Цілком реально, проте це точно не вплине на популярність інших видів маркетингу.

Створіть власну мережу

Партнерський маркетинг також пов’язаний із концепцією партнерської мережі. Вона є посередником між рекламодавцем і видавцем. Вона об’єднує партнерські програми та підтримує платежі між сторонами, які беруть участь у співпраці.

Вибір правильної мережі є дуже важливим фактором як для рекламодавця, так і для видавця. Слід пам’ятати, що він повинен бути спрямований на галузі, в яких працює рекламодавець. Все повинно добре поєднуватися. Важко уявити ситуацію, коли хтось хоче розмістити рекламу кавомашини на сайті присвяченому спорту.

Партнерська мережа відрізняється тим, що в ній завжди можна отримати допомогу і підтримку. Тож простіше встановити правильні ставки або спланувати кампанію. Також значно зручніше розраховуватися з видавцями.

Знайдіть партнера і дійте

Партнерську програму також іноді називають афілійованою програмою. Це один з інструментів інтернет-маркетингу. Воно полягає у веденні діяльності не продавцем, а видавцями та маркетологами, які просувають товар.

Все засновано на співпраці продавця з партнерами. Рекламодавець делегує маркетингову діяльність партнерам, які отримують комісійні за свою діяльність. При цьому вони використовують різні методи таким чином, щоб їхні дії приносили очікуваний результат.

Хто бере участь в партнерській програмі? Як і в афілейт-маркетингу загалом, це рекламодавець і видавець. Важливим є і користувач. Крім того, є партнерська мережа, тобто посередник.

Однак це не обов’язково, хоча багато людей вибирають це для спрощення процесу.

Варто пам’ятати, що існує два типи партнерських програм:

  • однорівневий – видавець отримує винагороду лише за свої дії,
  • дворівневий – видавець отримує винагороду за власну діяльність і діяльність створену його колективом.

Важливим поняттям, пов’язаним з партнерськими програмами, є партнерське посилання. Це URL-адреса, яка перенаправляє користувача на вебсайт рекламодавця. На цій сторінці потенційний клієнт може зробити покупку або залишити свої дані. Ці посилання також дозволяють вам легко керувати своєю кампанією та контролювати, які конверсії надходять від партнерів які генерують трафік.

Що стосується партнерського маркетингу, то робота над подібним проєктом може стати додатковою роботою для тих, хто хоче займатися просуванням і має, наприклад, соціальні мережі або блог. Вам не потрібно мати велику базу даних вебсайтів.

Click Hub – Ваша платформа

Одним із цікавих варіантів у партнерській галузі є Click Hub. Платформа призначена для партнерів, які мають власні ресурси та мережі, завдяки яким вони можуть ефективно працювати та просувати продукти.

Кожен, хто хоче спробувати свої сили в цій галузі, може зареєструватися на Click Hub. Після реєстрації облікового запису вони отримають рекламні посилання, які потім зможуть рекламувати. Якщо клієнт робить покупку, користувач отримує за це комісію. Тому принцип роботи дуже простий. Крім того, кожен видавець визначає, на яких ринках він хоче працювати та якому методу оплати він віддає перевагу. Click Hub — це партнерська платформа, яка забезпечує різні методи виплат.

Як на практиці працює партнерська програма Click Hub?

Кожне видавництво отримує свій номер, до якого прикріплюється посилання з оголошенням. Завдяки цьому відомо, що саме він продавав товар. Це також допомагає відстежувати власний прогрес.

Користувач вибирає продукт з-поміж різноманітних доступних на платформі та отримує посилання для розміщення реклами. Потім розміщує це на своїх сторінках і просуває. Мета полягає в тому, щоб клієнт знайшов посилання, натиснув на нього та здійснив покупку.

Комісія видавця залежить від кількості потенційних клієнтів, тобто від того, скільки клієнтів вирішить купити продуктів.

чудові можливості – партнерська програма Click Hub

Партнерська платформа Click Hub пропонує багато можливостей для видавців. Вони знайдуть тут різноманітні продукти, зокрема:

інвестиційні продукти (в основному криптовалюти),

добавки (із багатьох категорій, включаючи пластирі та таблетки для схуднення, мазь від болю в м’язах, спрей для росту волосся, подушечки для ніг, добавки для потенції).

Працює на різних ринках, зокрема:

  • CS,
  • DE,
  • HR,
  • HU,
  • FL,
  • FR,
  • EL,
  • IT,
  • LT,
  • LV,
  • PT,
  • RO,
  • SK,
  • SL,
  • ES,
  • SV.

Завдяки цьому кожен користувач зможе знайти тут щось для себе. Він також може працювати на кількох ринках замість того, щоб зосереджуватися лише на одному, все залежить від того, які у нього є ресурси. Однак варто пам’ятати, що не кожен продукт доступний на кожному ринку. Наприклад, добавки можна рекламувати на більшій кількості ринків, ніж інвестиційні продукти. Користувач може розрахуватися декількома способами: банківським переказом, рахунком-фактурою, через співпрацю B2B або в криптовалюті. А які заробітки? За один придбаний лід видавець отримає від 5 до 10 євро. Щоб лід вважався завершеним, він повинен містити необхідні дані, а особа, яка його залишила, повинна здійснити покупку.

Чи вигідно це? Для людей, які хочуть спробувати свої сили, і тих, хто вже працює в галузі, так. Ви, звичайно, можете сприймати цю роботу як додатковий заробіток, а найактивніші видавці отримують привабливу винагороду – партнерська платформа дозволяє це зробити. Така робота має багато переваг, і, перш за все, це можна робити, не виходячи з дому, у зручний час.

Партнерський маркетинг є ефективним інструментом просування товарів і послуг. Це дозволяє не тільки рекламувати доступні пропозиції, але і є джерелом доходу для людей, які їх просувають. Цю професію можна розглядати як підробіток, хоча багато партнерів отримують високий заробіток. Все залежить від ваших цілей та бажання.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *